Sleeknote

Giv dine platforme et friskt pust, og fang dine besøgende med det samme

Guide til brugen af Sleeknote

Lad os hjælpe dig på vej med Sleeknote
Måske har du hørt om Sleeknote, måske har du ikke. Vi kan i hvert fald garantere dig for, at du er stødt på en pop-up fra Sleeknote før. Sleeknote er et værktøj, som tillader dig at placere pop-ups rundt omkring på din hjemmeside. Med disse pop-ups kan du fortælle dine besøgende om specifikke tilbud, få dem til at tilmelde sig til nyhedsbreve eller noget helt tredje. 

Lad os stå for opsætningen
Hos SLAX starter vi altid ud med at et opstartsmøde, hvor vi gennemgår din hjemmeside samt virksomhed, og finder frem til, hvor det bedste udgangspunkt for at oprette en sleeknote skal være. 

Efter opstartsmødet finder vi i fællesskab ud af den forestående proces. Her har vi altid en klar ambition om, at vi løbende holder et møde, så du præcist kan se de optimeringer, der er foretaget.

Mange muligheder med Sleeknote
Når vi arbejder med Sleeknote som platform, er der mange forskellige muligheder. Sleeknote har altså alt, hvad du behøver for at opbygge et publikum, engagere besøgende på websitet, promovere populære produkter og meget mere.

Indsaml e-mail-adresser
Ved brug af Sleeknote kan du indsamle e-mail-adresser, som du kan bruge i din e-mail marketing. Ved at indsamle interessante og relevante e-mail-adresser

Connect med e-mail udbyder 
Vi hjælper også gerne med at få sat din Sleeknote op til din nuværende e-mail udbyder, omend det er mailchimp, active campaign eller noget helt tredje. Har du ikke en e-mail udbyder i forvejen, sørger vi for oprettelse af dette. 

Vejled dine besøgende
Med Sleeknote er det muligt at “skubbe” besøgende til bedre købsbeslutninger med fængende pop-ups. Der er især mange webshops, som benytter sig af denne funktion, hvis en besøgende er ved at klikke sig ud af hjemmesiden.

Hjælp de besøgende
Giv besøgende den produktrådgivning, de har brug for, når de har brug for det, ved hjælp af on-site messaging.

Alt fra opsætning til design
Hos SLAX hjælper vi dig med alt inden for Sleeknote fra A-Z. Dette vil sige, at vi hjælper dig med oprettelsen af Sleeknote, det strategiske arbejde samt det design af opsætning. Er du klar til at komme i gang? Du er altid velkommen til at booke et uforpligtende møde med en af vores specialister. Udfyld kontaktformularen her op siden – så finder vi ud af, hvad vi kan gøre for dig.

Få et skræddersyet tilbud

KONTAKTOPLYSNINGER

SLAX Lagerhotel
Halkjærvej 16B
9200 Aalborg SV
info@telepas.dk

SLAX Bureau
Østerågade 25, 2 sal
9000 Aalborg

INFORMATION

Salg- og leveringsbetingelser

Privatlivspolitik

FAQ

BLIV RINGET OP

Udfyld formularen, så kontakter vi dig

© 2020 – SLAX – All rights reserved

CVR: 41191953