How to...

… Sådan undgår du irritationsmoment for besøgende

Guide til brugen af Sleeknote

Gennem Sleeknote kan du designe og placere pop-ups på hjemmesider, der kan trække dine besøgendes opmærksomhed mod noget bestemt. Du kan blandt andet vælge at fortælle dine besøgende om specifikke tilbud, få dem til at tilmelde sig nyhedsbreve eller noget helt tredje. Det er kun din fantasi, der sætter grænsen.

Et eksempel på hvad du kan bruge Sleeknote til er blandt andet rabatter, du kører, på din hjemmeside. Hvis du for eksempel sælger tøj og er gået ind i sommerperioden, kunne det være oplagt at opsætte en side, der fokuserer på vintertøj og dernæst lave en sleeknote, der popper op, når folk besøger din side, hvor der står ‘Spar 25% på vintertøj’ eller noget andet, der fanger læserens opmærksomhed.

Især med det vejr vi har i Danmark, kunne det godt være, der var en kunde, der havde brug for en varm jakke til de sene sommernætter. Man ved aldrig, men på den måde kan du i hvert fald lægge fokus på en bunke tøj,  du måske ikke ville have fået solgt, havde du ikke lavet en sleeknote. Alternativt kan du lave en pop-up med Sleeknote, der fortæller den besøgende, at de får rabatter på det første køb de foretager sig. Så er der potentielt en større sandsynlighed for, de vil handle hos dig.

Som sagt kan du også bruge Sleeknote til at gøre besøgende opmærksomme på et nyhedsbrev, du sender ud – på månedsbasis, kvartalsvis eller noget tredje. Her kan du opfordre folk til at skrive sig op til at få dit nyhedsbrev ved at bede dem om at udfylde navn og e-mailadresse. Hvis du har svært ved at få besøgende til at skrive sig op, kan du med fordel tilbyde dem en ‘gulerod’, ergo en form for belønning, hvis de skriver sig op. Det kan blandt andet være en rabatkode, en lille, gratis gave eller point, de kan bruge på webshoppen på din hjemmeside. Mulighederne er uendelige, men det vigtigste er, du lægger fokus på det, der vil betyde mest for dig og din virksomhed.

Det handler i bund og grund om at få dine besøgende til at interagere med din hjemmeside, hvad enten det er gennem sign-ups til nyhedsbreve, køb eller andet.

Skal vi hjælpe dig designe, planlægge og eksekvere på dine pop-ups på din hjemmeside? Kontakt en af vores specialister ved at udfylde kontaktformularen nedenfor, så kontakter vi dig til en uforpligtende samtale. 

Få et skræddersyet tilbud

KONTAKTOPLYSNINGER

SLAX Lagerhotel
Halkjærvej 16B
9200 Aalborg SV
info@telepas.dk

SLAX Bureau
Østerågade 25, 2 sal
9000 Aalborg

INFORMATION

Salg- og leveringsbetingelser

Privatlivspolitik

FAQ

BLIV RINGET OP

Udfyld formularen, så kontakter vi dig

© 2020 – SLAX – All rights reserved

CVR: 41191953