Rådgivning

Skræddersyet rådgivning til dig

Bliv klogere på din virksomhed og dine kompetencer

Hos Slax tilbyder vi skræddersyet rådgivning til netop dit behov. Vi kan tilbyde dig en fast kontaktperson og yderligere har vi et team af eksperter, der også altid står klar til at rådgive.

Uanset hvilken form for hjælp og rådgivning du har brug, kan vi guide og rådgive dig med din markedsføring. Med en hjælp fra en af vores dygtige specialister, gennemgår vi din nuværende situation, og kommer med et kvalificeret bud på forandringer.

Med en rådgivning fra en af vores specialister, kan vi hjælper dig hele vejen igennem processen – alt fra de første analyser og strategier, til selve implementeringen samt den løbende udvikling og optimering, der måtte høre til. 

Det vigtigste for os er, at du føler dig tryg! 

Vores kunder er det vigtigste for os, og er altid vores højeste prioritet. Når vi hjælper og rådgiver dig, behandler vi dig som en af vores egne. Du kan derfor altid være sikker på, at få en rådgivning og behandling, som er i top kvalitet. 

Hvad kan vi tilbyde indenfor rådgivning?

Mangler og potentiale
Uanset om du er selvstændig eller en stor virksomhed, kan det være uoverskueligt at finde rundt i marketing-junglen. Vi kan hjælpe dig med at identificere de mangler og potentialer I måtte have, og finde de digitale muligheder vi kan hjælpe jer med.

Målgruppe
For mange kan det også være svært at få identificeret sin målgruppe. Har I ikke identificeret jeres målgruppe endnu, kan vi sagtens hjælpe og rådgive jer med dette også. 

Content plan
Har I styr på jeres content plan og strategi? Det kan for mange være uoverskueligt at planlægge indhold længere ud i fremtiden. Vi kan rådgive og hjælpe dig med din planlægning og strategi af indhold, så du er sikker på at være up-to-date.

Hos Slax står vi også altid klar til at hjælpe dig og dit team med at blive klogere på et bestemt emne. Vi tilbyder derfor også undervisning og kurser. Er du interesseret i undervisning, kan du læse meget mere om det her.

KONTAKTOPLYSNINGER

SLAX Lagerhotel
Halkjærvej 16B
9200 Aalborg SV
info@telepas.dk

SLAX Bureau
Østerågade 25, 2 sal
9000 Aalborg

INFORMATION

Salg- og leveringsbetingelser

Privatlivspolitik

FAQ

BLIV RINGET OP

Udfyld formularen, så kontakter vi dig

© 2020 – SLAX – All rights reserved

CVR: 41191953