Instagram annoncering

Ram din målgruppe, hvor de er

Skindet bedrager: Instagram er meget mere end billeder

 

Æstetiske billeder, likes og kommentarer.. Er det ikke kun det, som Instagram kan? NEj!

Instagram er den mest brugte app på hele jorden, og er en oplagt mulighed for markedsføring af ens virksomhed. Men, det at introducere ens virksomhed på Instagram kan være skræmmende, dog er det et spændende skridt i enhver virksomheds liv! 

Uanset om du er lille virksomhed eller en større koncern er Instagram en oplagt mulighed for at nå ud til en stor skare af potentielle kunder. Omend du har fokus på B2C eller B2B kan Instagram bruges som annonceringsværktøj. Instagram er mere end blot æstetiske billeder og fængende captions, og kan være en jungle at finde rundt i. 

Book et møde vores eksperter og lad os tage sikkert hånd om din annoncering på Instagram. 

Vi kan hjælpe med alt fra A-Z
Måske har du aldrig hørt om Instagram før eller måske er du en influencer på applikation, som har brug for yderligere sparring? Ligegyldigt hvad, står vi altid klar til at hjælpe og rådgive med annoncering på platformen. I nedenstående kan du læse mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med annoncering på Instagram.

Oprettelse af den rette profil
Har du endnu ikke en Instagram profil knyttet til din virksomhed, hjælper vi med at opsætte denne. Instagram opererer nemlig med tre forskellige typer af Instagram-konti, og det er essentielt at vælge den rigtige, alt efter ens ønsker og mål med kontoen. Hertil hjælper vi også gerne med at oprette en passende biografi til din konti samt hjælpe med logo.

Har du allerede en Instagram profil hjælper vi gerne med at sørger for, at du har valgt den rigtige type af Instagram-konti, så du kan få bedst nytte af din markedsføring. Vælges den forkert Instagram-konti, kan vi ikke få adgang til analyser og andre vigtige nøglefunktioner, som er eksklusivt for virksomheder og influencere.

Den rette contentplan
Vi kan hjælpe med både planlægning og eksekvering af indhold til Instagram. Som virksomhed er det vigtigt at få skabt et strategisk overblik over indholdet, og vi hjælper gerne til ligegyldig, hvor I er i strategifasen. Vi kan hjælpe til fra sidelinjen, eller lave en contentplan skræddersyet ud fra din virksomhed og mål fra scratch. Dette er helt op til dig. 

Udarbejdelse af content
Lad os hjælpe dig med at lave fængende captions til dine billeder og grafik til dine billeder, som passer med din virksomheds tone-of-voice. Med vores specialister bliver du godt klædt på til at kaste dig i krig med en platform som Instagram. 

Kvalitetskontrol
Vi har kvalitetskontrol på vores Google Ads-produktion i form af ‘4-øjne-princippet’. Det betyder, at der altid er mindst 4 øjne på nye kampagner.

Tracking og analyse
Som virksomhedsprofil på Instagram er det vigtigt at foretage ugentlige eller månedlige analyser af ens profil. Hvordan performer man på platformen, og hvordan kan man udvikle sig her fra? 

Lad os hjælpe dig med at tracke samt analysere de gyldne tal og komme med en afrapportering efter aftalt tid. Har du brug for en ugentlig, månedligt eller kvartalvis, er selvfølgelig helt op til dig.

KONTAKTOPLYSNINGER

SLAX Lagerhotel
Halkjærvej 16B
9200 Aalborg SV
info@telepas.dk

SLAX Bureau
Østerågade 25, 2 sal
9000 Aalborg

INFORMATION

Salg- og leveringsbetingelser

Privatlivspolitik

FAQ

BLIV RINGET OP

Udfyld formularen, så kontakter vi dig

© 2020 – SLAX – All rights reserved

CVR: 41191953