Google Data Studio

Din guide til programmet fra Google 

Hvordan bruger du Google Data Studio?

I Google Data Studio (GDS) har du blandt andet muligheden for at eksportere din data til flotte PDF rapporter, opdatere din data op til flere gange bare inden for en time og kombinere din data for at opnå nye indsigter. At kombinere data i live kalkulationer er en unik funktion i GDS, hvor du bruger eksisterende data til at skabe helt unik data. Vi tilføjer filtre og mulighed for ændring af dato samt datointerval, så du har fuldt overblik over din data i nutid og datid.

Der er et utal af muligheder for sammensætning af data, så du får det bedste overblik over de data, der er mest værdifulde for dig og din virksomhed. Har du flere personer i virksomheden, som skal bruge forskellige datasæt, kan du skræddersy PDF rapporterne til netop den enkeltes persons behov.

Vi tilbyder også opsætning af dit dashboard med brug af andre datakilder, end dem vi har nævnt her. Lad os tage en snak om mulighederne for dit personlige dashboard, som passer til dig og din forretning.

Hvordan gør vi?

Når vi opsætter dit Google Data Studio, trækker vi data fra en række standard kilder. Dataene sætter vi op efter dit specifikke ønske. Har du flere datasæt, som skaber værdi for dig, kan du kombinere disse i samme tabel eller diagram. Med muligheden for at lave unikke layouts, skræddersyer vi dashboardet til dine behov.

 

Vi hjælper dig

Hos SLAX er vi specialister i at sammenflette datakilder og få det til at spille sammen i Google Data Studio. Vi elsker teknik og forstår at sammensætte din data på en overskuelig og forståelig måde – så du selv kan få nemt overblik.

KONTAKTOPLYSNINGER

SLAX Lagerhotel
Halkjærvej 16B
9200 Aalborg SV
info@telepas.dk

SLAX Bureau
Østerågade 25, 2 sal
9000 Aalborg

INFORMATION

Salg- og leveringsbetingelser

Privatlivspolitik

FAQ

BLIV RINGET OP

Udfyld formularen, så kontakter vi dig

© 2020 – SLAX – All rights reserved

CVR: 41191953