FAQ

Her finder du svar på ofte stillede spørgsmål

Nej det har vi ikke, men vi har til gengæld ingen binding, så er du ikke tilfreds efter første måned/aftale. Så står det dig frit for at vælge en anden leverandør. 

Vi har ingen binding på vores aftaler. Alle aftaler løber som udgangspunkt kun 30 dage. Hvis vi bliver glade for hinanden, så er der naturligvis rabat at hente, ved at tegne en længere varende aftale. I alle andre tilfælde er der dag til dag opsigelse, hvor aftalen afsluttes i den indeværende måned.

Det er desværre de få, der dikterer for de mange. Vi går først i gang med arbejdet, når betalingen er modtaget – Uden undtagelse.

Det kan du ud fra den timeline vi har givet dig. Alle kunder er forskellige både i branche og størrelse, derfor vil der altid være en meget stor varians i hvornår den enkelte oplever vækst. Tag fat i os og få et mere konkret svar baseret på din case.

Det sker faktisk helt af sig selv, hvis du ikke betaler din faktura. Vi bruger nemlig hverken tid eller ressourcer på opkrævning af udestående. Har du ikke lyst til at være kunde længere, ser vi selvfølgelig gerne du kontakter os for en udbedring, men din aftale stopper, så snart din betaling er gået 10 dage over betalingsfristen

Du er garanteret vores fulde opmærksomhed og en passioneret indsats. Vi kan godt trylle resultater frem, men det kræver også at du er lydhør og agerer på de input vi har til dig og din virksomhed. Vi fungerer bedst, når det er et to-vejs samarbejde, hvor du også er engageret i at nå i mål. 

Hvis det eneste du har lagt mærke til indtil nu, er at vi ikke har bindinger, så har vi allerede fejlet dig desværre. Kvaliteten og engagementet i vores arbejde med dig som kunde, burde være binding nok i sig selv.

Ja det er korrekt, men det er ikke ensbetydende med at vi er nye i feltet. Vi er 3 partnere med mere end 25 års erfaring i det digitale univers. 

Du er garanteret vores fulde opmærksomhed og en passioneret indsats. Vi ved at være faglige kvaliter skaber resultater, men det kræver også at du er lydhør og agerer på de input vi har til dig og din virksomhed. Vi fungerer bedst, når det er et to-vejs samarbejde, hvor du også er engageret i at nå i mål.

Vi spænder ret bredt og har erfaring med alt fra virksomheder, der producerer medicinaludstyr til nyopstartet håndværker virksomheder. 

Virksomheder der ikke overholder vores etiske retningslinjer, hjemmelavet forbrugsvare, kunst og alt hvad der er ulovligt jf. dansk straffelov. Vi siger hellere nej end ja, hvis vi ikke er enige i at din virksomhed skaber værdi for samfundet.

Det gør du og du er enten en af vores mest relevante besøgende eller en af vores nysgerrige konkurrenter. Vores undersøgelser viser nemlig, at jo dybere en besøgende kommer i indholdet, jo større sandsynlighed er der faktisk for at de henvender sig. Med mindre man laver en fjel liiiige idnen mlåstregen. Nu hvor du er endt her, så føler vi lidt at du allerede kender os, lad os lære dig at kende.

KONTAKTOPLYSNINGER

SLAX Lagerhotel
Halkjærvej 16B
9200 Aalborg SV
info@telepas.dk

SLAX Bureau
Østerågade 25, 2 sal
9000 Aalborg

INFORMATION

Salg- og leveringsbetingelser

Privatlivspolitik

FAQ

BLIV RINGET OP

Udfyld formularen, så kontakter vi dig

© 2020 – SLAX – All rights reserved

CVR: 41191953