LinkedIn

Leder du efter en specifik målgruppe? Så er LinkedIn måske perfekt for dig

Segmentér professionelt

Få flere kunder med LinkedIn – formålsbaseret annoncering
Vidste du godt, at der i danmark er over 2,6 millioner registrerede bruger på LinkedIn? LinkedIn er den ultimative platform for annoncering, når det kommer til B2B markedsføring, og har et hav af målretningsmuligheder.

Jamen, hvorfor ikke bare bruge Facebook til annoncering?
Er du en virksomhed, som rammer B2B markedet har LinkedIn bredere og bedre målretningsmuligheder end Facebook. På LinkedIn kan du bl.a. skærpe din ønskede målgruppe efter branche, stilling eller anciennitet, som kan være med til at bidrage til en mere effektiv og målrettet kampagne målsætning.

Oprettelse af profil
Har du brug for hjælp til at oprette din profil fra start, gør vi gerne dette. Det er vigtigt at udfylde de forskellige parametre, som LinkedIn spørger efter. På denne måde bliver jeres virksomhed også mere synlig for andre interessante virksomheder.

Har din virksomhed en profil på LinkedIn i forvejen laver vi gerne et kvalitetskontrol af jeres profil og komme med rådgivning og potentielle optimeringsmuligheder. 

Kampagne opsætning
Få kickstartet din virksomhed på LinkedIn med korrekt opsætning af kampagner. Har I brug for hjælp til oprettelse af kampagner – alt fra tekstforfatning til grafisk materiale, varetager vi selvfølgelig også dette.

Gennem en dybdegående 1:1 samtale gennemgår vi jeres behov og ønsker for de kampagner i ønsker at annoncere samt alt det formelle som budget. 

Månedlig rapportering
Hver måned modtager du en rapport, som giver dig et overblik over data’en fra kampagnerne. Derudover tager vi en snak om løbende optimeringer og forbedringer.

Hurtig respons
Hvis der pludselig opstår et behov for at oprette en akut kampagne, så står vi altid klar med at hjælpe dig inden for 24 timer.

KONTAKTOPLYSNINGER

SLAX Lagerhotel
Halkjærvej 16B
9200 Aalborg SV
info@telepas.dk

SLAX Bureau
Østerågade 25, 2 sal
9000 Aalborg

INFORMATION

Salg- og leveringsbetingelser

Privatlivspolitik

FAQ

BLIV RINGET OP

Udfyld formularen, så kontakter vi dig

© 2020 – SLAX – All rights reserved

CVR: 41191953