Vores top 10 yndlings værktøjer

Lad os guide dig igennem vores yndlings værktøjer, vi bruger til dagligt for at give vores kunder den bedste service  

Screaming Frog, Sleeknote, Bannersnack og meget mere

Hos Slax er det ingen hemmelighed, at vi som bureau bruger maaange forskellige værktøjer til udarbejdelse af content, opsætning af kampagner, til optimeringer af annoncer osv. 

Vores specialister i huset har i årenes løb haft en bred kundeportefølje, som har resulteret i at skrivebordet har bugnet med mange forskellige typer af opgaver. Netop derfor har vi arbejdet os igennem den store jungle af forskellige værktøjer til håndtering af diverse opgavetyper – og der findes et hav af halvdårlige programmer, der fra tid til anden kan gøre arbejdet med digital marketing en anelse mere besværligt. Derfor får du nu muligheden for at få indsigt i vores top 10 yndlings værktøjer, der fungerer spitze, så du undgår at bruge de næste par år på at finde det perfekte værktøj i den bundløse værktøjskasse.

Så uanset om du er helt grøn på området, er selvstændig eller en haj til digital marketing til hverdag, kan du læse med og forhåbentligt blive lidt klogere på, hvilke værktøjer inden for digital markedsføring, som vi anbefaler hos Slax.

Screaming Frog

Sleeknote

KONTAKTOPLYSNINGER

SLAX Lagerhotel
Halkjærvej 16B
9200 Aalborg SV
info@telepas.dk

SLAX Bureau
Østerågade 25, 2 sal
9000 Aalborg

INFORMATION

Salg- og leveringsbetingelser

Privatlivspolitik

FAQ

BLIV RINGET OP

Udfyld formularen, så kontakter vi dig

© 2020 – SLAX – All rights reserved

CVR: 41191953